31 Aralık 2014 Çarşamba

BEREKET YÜZÜK


925 ayar gümüş üzerine işlenen BEREKET yüzüğümüz, tırnaklar içerisine alınmış faset kesimli Zümrüt taşıyla şık bir görüntüye bürünmüştür. Aksesuarımızın, montüründeki rose renkli tuğra ve lale motifler bu görüntüye eşlik etmiş, böyleliklede tüm gözleri üstüne çekmiştir.

SATIN ALMAK İÇİN:

CİVAN YÜZÜK



CİVAN YÜZÜK


Üzeri yarım pramit şeklinde uzayan CİVAN yüzüğümüz 925 ayar gümüş montüre sahip olup, şık motiflerle süslenmiştir. Otantik havada dizayn edilmiş modelimiz, görselliğindeki ağır başlılıkla tüm gözleri kendisine çekecektir.

SATIN ALMAK İÇİN:

30 Aralık 2014 Salı

BARAN YÜZÜK 2


BARAN YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak imal edilen BARAN yüzüğümüzün üzeri minik Oniks taşlarla bezenerek şık ve zarif bir görselliğe ulaştırılarak siz beylerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

29 Aralık 2014 Pazartesi

TAŞKIN YÜZÜK 2



TAŞKIN YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak üretilen TAŞKIN 2 yüzüğümüz, şık tasarımı ve yuvarlak hatlarıyla zarif bir görsele sahip olup, üzerindeki minik Oniks taşları çevreleyen rose renkli çerçevesiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

28 Aralık 2014 Pazar

SAZAK YÜZÜK


SAZAK YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen SAZAK yüzüğümüzün üzeri ve kenarları minik Oniks taşlarla bezenmiş ve şık bir görsellikle beğenilerinize sunulmuştur.


SATIN  ALMAK İÇİN:

27 Aralık 2014 Cumartesi

MÜHÜR YÜZÜK



MÜHÜR YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen MÜHÜR yüzüğümüz, iri bir tasarımda yapılmış ve kalın parmaklı beylerin rahatlıkla kullanabileceği bir aksesuar olarak beğenilere sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

25 Aralık 2014 Perşembe

TAŞKIN YÜZÜK 1


TAŞKIN YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak üretilen TAŞKIN yüzüğümüz, şık tasarımı ve köşeli hatlarıyla zarif bir görsele sahip olup, üzerindeki minik Oniks taşları çevreleyen rose renkli çerçevesiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

YA ALLAH YÜZÜK



YA ALLAH YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen YA ALLAH yüzüğümüzde, oksitli bir zemin üzerine işlenen Ya Allah yazısı güverseli bir çerçeve içerisine alınmış ve şık kenar motifiylede sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

24 Aralık 2014 Çarşamba

YAVER YÜZÜK




YAVER YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval Oniks taşı bulunmakta ve ayrıca her iki tarafı ay yıldız, tuğra ve Osmanlı arması kombinasyonu işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

22 Aralık 2014 Pazartesi

BAYRAĞIM YÜZÜK 1



BAYRAĞIM YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında rose rengi verilmiş siyah mine içerisinde ay yıldız ve her iki tarafı başak desenleri işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

20 Aralık 2014 Cumartesi

PAŞAM YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında rose rengi verilmiş tırnaklı çerçeve içerisine dikdörtgen Yakut taşı konuşlandırılmış ve her iki tarafı gotik desenler işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

19 Aralık 2014 Cuma

ŞAHİN YÜZÜK 1


Eşsiz takı ustaları tarafından 925 ayar gümüş olarak imal edilen ŞAHİN yüzüğümüzde oval Oniks taşı as taş olarak montüre yerleştirilmiş ve şık bir tasarıma ulaştırılmıştır. Aksesuarımızdaki as taşı çevreleyen güverseli çerçeve de montüre hava katmış ve kullanımındaki zarafeti artırmıştır.


SATIN ALMAK İÇİN:

18 Aralık 2014 Perşembe

ATMACA YÜZÜK



ATMACA YÜZÜK


Eşsiz takı ustaları tarafından 925 ayar gümüş olarak imal edilen ATMACA yüzüğümüzde yuvarlak Akik  taşı as taş olarak montüre yerleştirilmiş ve şık bir tasarıma ulaştırılmıştır. Aksesuarımızdaki as taşı çevreleyen güverseli çerçeve de montüre hava katmış ve kullanımındaki zarafeti artırmıştır.


SATIN ALMAK İÇİN:

17 Aralık 2014 Çarşamba

BEDİR YÜZÜK



BEDİR YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında kare Akik taşı bulunmakta olup, kol uzantılarında özel kabartma işlemeler yapılarak farklı bir tasarıma ulaştırılmıştır.


SATIN ALMAK İÇİN:

16 Aralık 2014 Salı

VAVLI YÜZÜK 1



VAVLI YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak imal edilen VAVLI yüzüğümüzün üzerinde Lale uçlu Vav harfi bulunmakta olup, ayrıca her iki kenarında Elif'li Vav harfi yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

14 Aralık 2014 Pazar

K.ATATÜRK YÜZÜK 1



K.ATATÜRK YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak imal edilen K.ATATÜRK yüzüğümüzün üzerinde Atamızın imzası ve ölüm yılı bulunmakta olup. ayrıca her iki kenarında Ay yıldız ve Ne Mutlu Türküm Diyene sözü yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

13 Aralık 2014 Cumartesi

EDEP YA HU YÜZÜK





EDEP YA HU YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen yüzüğümüzün üzerinde Edep Ya Hu yazısı bulunmakta olup, ayrıca her iki kenarında Tuğra motifleri yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

12 Aralık 2014 Cuma

TUĞRA YÜZÜK 1



TUĞRA YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak imal edilen TUĞRA yüzüğümüzün üzerindeki Ay yıldız, Tuğra ve Vav harfi üçlemesi oksitli bir zeminde birleştirilerek sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

11 Aralık 2014 Perşembe

K. ATATÜRK YÜZÜK 2



K.ATATÜRK YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında rose rengi verilmiş K.Atatürk imzası ve her iki tarafı ay yıldız işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

10 Aralık 2014 Çarşamba

VAVLI YÜZÜK 5



VAVLI YÜZÜK 5


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında rose rengi verilmiş Vav harfi ve her iki tarafı gotik desenler işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

9 Aralık 2014 Salı

ÇIPA YÜZÜK



ÇIPA YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında rose rengi verilmiş gemi çıpası ve her iki tarafı gotik desenler işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

8 Aralık 2014 Pazartesi

ARMALI YÜZÜK 2



ARMALI YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında rose rengi verilmiş Osmanlı arması ve her iki tarafı gotik desenler işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

6 Aralık 2014 Cumartesi

LABİRENT YÜZÜK



LABİRENT YÜZÜK


Eşsiz takı ustaları tarafından 925 ayar gümüş olarak imal edilen LABİRENT yüzüğümüzün oksitli bir zeminde geometrik desenler işlenerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

4 Aralık 2014 Perşembe

TORA YÜZÜK



TORA YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli oval Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

GEZGİN YÜZÜK 1



GEZGİN YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli kare Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

3 Aralık 2014 Çarşamba

ULUSAL YÜZÜK



ULUSAL YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen ULUSAL yüzüğümüzün üzerinde çift başlı kartal motifi bulunmakta olup, ayrıca her iki kenarında Tuğra ve osmanlı arması yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

1 Aralık 2014 Pazartesi

AY YILDIZLI YÜZÜK



AY YILDIZLI YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen AY YILDIZ yüzüğümüzün üzerinde ay yıldız bulunmakta olup. ayrıca her iki kenarındaTuğra motifleri yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

30 Kasım 2014 Pazar

OSMANLI YÜZÜK



OSMANLI YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen OSMANLI yüzüğümüzün üzerinde ay yıldızın içine konuşlanmış faset kesimli Oniks taşı bulunmakta olup, ayrıca her iki kenarında çift başlı kartal ve osmanlı arması motifleri yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

29 Kasım 2014 Cumartesi

AKREP YÜZÜK 2



AKREP YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli köşeli Oniks taşı montürün her iki tarafındaki akrep fiğürlerinin arasında bulunmakta olup, otantik bir tasarımla sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

28 Kasım 2014 Cuma

DESEN YÜZÜK



DESEN YÜZÜK


Eşsiz takı ustaları tarafından 925 ayar gümüş olarak imal edilen DESEN yüzüğümüzün oksitli bir zeminde otantik desenler işlenerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

27 Kasım 2014 Perşembe

ARMALI YÜZÜK 3



ARMALI YÜZÜK 3


925 ayar gümüş olarak imal edilen ARMALI yüzüğümüzün üzerinde Osmalı arması bulunmakta olup, ayrıca her iki kenarında Tuğra motifleri yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

26 Kasım 2014 Çarşamba

FERZAH YÜZÜK


FERZAH YÜZÜK


Yuvarlak Kehribar taşını as taş olarak montürüne kabul eden FERZAH yüzüğümüz, 925 ayar gümüş montür üzerine imal edilip, şık bir tasarıma ulaştırılmıştır. Aksesuarımızdaki taşı çevreleyen güverseli çerçeve montüre hava katmış ve kullanımındaki zarafeti artırmıştır.


SATIN ALMAK İÇİN:

24 Kasım 2014 Pazartesi

SARMAŞIK YÜZÜK



SARMAŞIK YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında dikdörtgen kesimli Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

GEZGİN YÜZÜK 2



GEZGİN YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli kare Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

23 Kasım 2014 Pazar

ALEV YÜZÜK



ALEV YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli oval Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

22 Kasım 2014 Cumartesi

HORASAN YÜZÜK



HORASAN YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli oval Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

21 Kasım 2014 Cuma

YANGIN YÜZÜK 2



YANGIN YÜZÜK 2


925 ayar gümüş işçiliğiyle imal edilen YANGIN yüzüğümüz şık tasarımı ve kaliteli duruşuyla tüm beyefendilerin parmaklarını süsleyecek bir aksesuar olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur. Yüzüğümüzün üzerindeki faset kesimli Beril taş sivri tırnak geçişleriyle montüre sabitlenmiş ve böyleliklede aksesuarımızın görsel güzelliği artırılmıştır.


SATIN ALMAK İÇİN:

20 Kasım 2014 Perşembe

PENÇE YÜZÜK



PENÇE YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli oval Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

19 Kasım 2014 Çarşamba

İSTANBUL YÜZÜK



İSTANBUL YÜZÜK


Eşsiz takı ustaları tarafından 925 ayar gümüş olarak imal edilen İSTANBUL yüzüğümüzün üzerindeki Tuğra ve üzerindeki Ya İstanbul Beni Ya Ben İstanbul'u yazısı ile otantik desenler eşliğinde sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

18 Kasım 2014 Salı

KUDRET YÜZÜK



KUDRET YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

16 Kasım 2014 Pazar

SANDIK YÜZÜK



SANDIK YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında dikdörtgen faset kesimli Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

HASIR YÜZÜK



HASIR YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

15 Kasım 2014 Cumartesi

ŞAHİN YÜZÜK



ŞAHİN YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval Akik taşı bulunmakta olup, sade bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

14 Kasım 2014 Cuma

NARZADE YÜZÜK



NARZADE YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval faset kesimli Yakut taşı bulunmakta olup, urart desenli bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

13 Kasım 2014 Perşembe

KÖŞE YÜZÜK



KÖŞE YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında kare Oniks taşı bulunmakta olup, sade çizgili bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN: 

12 Kasım 2014 Çarşamba

ELİF VAV YÜZÜK 2



ELİF VAV YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval Akik taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

K.ATATÜRK YÜZÜK 4



K.ATATÜRK YÜZÜK 4


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında kare Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

10 Kasım 2014 Pazartesi

ANANAS YÜZÜK 1



ANANAS YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval faset kesimli Yakut taşı bulunmakta olup, nokta desenli montürüyle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

8 Kasım 2014 Cumartesi

ELİF VAV YÜZÜK 3



ELİF VAV YÜZÜK 3


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval faset kesimli Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN: