9 Mayıs 2015 Cumartesi

AY YILDIZLI YÜZÜK


AY YILDIZLI YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen AY YILDIZ yüzüğümüzün üzerinde ay yıldız bulunmakta olup. ayrıca her iki kenarındaTuğra motifleri yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.



8 Mayıs 2015 Cuma

OSMANLI YÜZÜK


OSMANLI YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen OSMANLI yüzüğümüzün üzerinde ay yıldızın içine konuşlanmış faset kesimli Oniks taşı bulunmakta olup, ayrıca her iki kenarında çift başlı kartal ve osmanlı arması motifleri yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.



7 Mayıs 2015 Perşembe

AKREP YÜZÜK 2


AKREP YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli köşeli Oniks taşı montürün her iki tarafındaki akrep fiğürlerinin arasında bulunmakta olup, otantik bir tasarımla sizlerin beğenisine sunulmuştur.



6 Mayıs 2015 Çarşamba

DESEN YÜZÜK


DESEN YÜZÜK


Eşsiz takı ustaları tarafından 925 ayar gümüş olarak imal edilen DESEN yüzüğümüzün oksitli bir zeminde otantik desenler işlenerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.



5 Mayıs 2015 Salı

ARMALI YÜZÜK 3


ARMALI YÜZÜK 3


925 ayar gümüş olarak imal edilen ARMALI yüzüğümüzün üzerinde Osmalı arması bulunmakta olup, ayrıca her iki kenarında Tuğra motifleri yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.



4 Mayıs 2015 Pazartesi

FERZAH YÜZÜK


FERZAH YÜZÜK


Yuvarlak Kehribar taşını as taş olarak montürüne kabul eden FERZAH yüzüğümüz, 925 ayar gümüş montür üzerine imal edilip, şık bir tasarıma ulaştırılmıştır. Aksesuarımızdaki taşı çevreleyen güverseli çerçeve montüre hava katmış ve kullanımındaki zarafeti artırmıştır.


SATIN ALMAK İÇİN: