23 Mayıs 2015 Cumartesi

BEDİR YÜZÜK


BEDİR YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında kare Akik taşı bulunmakta olup, kol uzantılarında özel kabartma işlemeler yapılarak farklı bir tasarıma ulaştırılmıştır.



22 Mayıs 2015 Cuma

OKYANUS YÜZÜK



OKYANUS YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında dikdörtgen faset kesimli Akuamarin taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


21 Mayıs 2015 Perşembe

VAVLI YÜZÜK 1


VAVLI YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak imal edilen VAVLI yüzüğümüzün üzerinde Lale uçlu Vav harfi bulunmakta olup, ayrıca her iki kenarında Elif'li Vav harfi yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.


20 Mayıs 2015 Çarşamba

K.ATATÜRK YÜZÜK 1


K.ATATÜRK YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak imal edilen K.ATATÜRK yüzüğümüzün üzerinde Atamızın imzası ve ölüm yılı bulunmakta olup. ayrıca her iki kenarında Ay yıldız ve Ne Mutlu Türküm Diyene sözü yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.



19 Mayıs 2015 Salı

TUĞRA YÜZÜK 1


TUĞRA YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak imal edilen TUĞRA yüzüğümüzün üzerindeki Ay yıldız, Tuğra ve Vav harfi üçlemesi oksitli bir zeminde birleştirilerek sizlerin beğenisine sunulmuştur.


17 Mayıs 2015 Pazar

VAVLI YÜZÜK 5


VAVLI YÜZÜK 5


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında rose rengi verilmiş Vav harfi ve her iki tarafı gotik desenler işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


EDEP YA HU YÜZÜK


EDEP YA HU YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen yüzüğümüzün üzerinde Edep Ya Hu yazısı bulunmakta olup, ayrıca her iki kenarında Tuğra motifleri yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.