13 Aralık 2014 Cumartesi

EDEP YA HU YÜZÜK





EDEP YA HU YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen yüzüğümüzün üzerinde Edep Ya Hu yazısı bulunmakta olup, ayrıca her iki kenarında Tuğra motifleri yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

12 Aralık 2014 Cuma

TUĞRA YÜZÜK 1



TUĞRA YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak imal edilen TUĞRA yüzüğümüzün üzerindeki Ay yıldız, Tuğra ve Vav harfi üçlemesi oksitli bir zeminde birleştirilerek sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

11 Aralık 2014 Perşembe

K. ATATÜRK YÜZÜK 2



K.ATATÜRK YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında rose rengi verilmiş K.Atatürk imzası ve her iki tarafı ay yıldız işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

10 Aralık 2014 Çarşamba

VAVLI YÜZÜK 5



VAVLI YÜZÜK 5


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında rose rengi verilmiş Vav harfi ve her iki tarafı gotik desenler işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

9 Aralık 2014 Salı

ÇIPA YÜZÜK



ÇIPA YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında rose rengi verilmiş gemi çıpası ve her iki tarafı gotik desenler işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

8 Aralık 2014 Pazartesi

ARMALI YÜZÜK 2



ARMALI YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında rose rengi verilmiş Osmanlı arması ve her iki tarafı gotik desenler işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN: