27 Aralık 2014 Cumartesi

MÜHÜR YÜZÜK



MÜHÜR YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen MÜHÜR yüzüğümüz, iri bir tasarımda yapılmış ve kalın parmaklı beylerin rahatlıkla kullanabileceği bir aksesuar olarak beğenilere sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

25 Aralık 2014 Perşembe

TAŞKIN YÜZÜK 1


TAŞKIN YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak üretilen TAŞKIN yüzüğümüz, şık tasarımı ve köşeli hatlarıyla zarif bir görsele sahip olup, üzerindeki minik Oniks taşları çevreleyen rose renkli çerçevesiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

YA ALLAH YÜZÜK



YA ALLAH YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen YA ALLAH yüzüğümüzde, oksitli bir zemin üzerine işlenen Ya Allah yazısı güverseli bir çerçeve içerisine alınmış ve şık kenar motifiylede sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

24 Aralık 2014 Çarşamba

YAVER YÜZÜK




YAVER YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval Oniks taşı bulunmakta ve ayrıca her iki tarafı ay yıldız, tuğra ve Osmanlı arması kombinasyonu işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

22 Aralık 2014 Pazartesi

BAYRAĞIM YÜZÜK 1



BAYRAĞIM YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında rose rengi verilmiş siyah mine içerisinde ay yıldız ve her iki tarafı başak desenleri işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN: