15 Kasım 2014 Cumartesi

ŞAHİN YÜZÜK



ŞAHİN YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval Akik taşı bulunmakta olup, sade bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

14 Kasım 2014 Cuma

NARZADE YÜZÜK



NARZADE YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval faset kesimli Yakut taşı bulunmakta olup, urart desenli bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

13 Kasım 2014 Perşembe

KÖŞE YÜZÜK



KÖŞE YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında kare Oniks taşı bulunmakta olup, sade çizgili bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN: 

12 Kasım 2014 Çarşamba

ELİF VAV YÜZÜK 2



ELİF VAV YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval Akik taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

K.ATATÜRK YÜZÜK 4



K.ATATÜRK YÜZÜK 4


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında kare Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

10 Kasım 2014 Pazartesi

ANANAS YÜZÜK 1



ANANAS YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval faset kesimli Yakut taşı bulunmakta olup, nokta desenli montürüyle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN: