10 Ocak 2015 Cumartesi

KORSAN YÜZÜK


KORSAN YÜZÜK


925 ayar gümüş montürde olan KORSAN yüzüğümüz, köşeli hatlarla oluşturulmuş ve zarif bir desenle süslenmiştir. Montüründe dikdörtgen sade kesimli Oniks taşı bulunan aksesuarımız, her zaman rahatlıkla kullanılabilecek bir tasarımda ve şıklıkta üretilmiştir.

SATIN ALMAK İÇİN:

9 Ocak 2015 Cuma

BELALI YÜZÜK


Montürü otantik desenlerle şıklaştırılmış BELALI yüzüğümüz 925 ayar gümüş üzerine üretilmiş ve karizmatik bir tasarımda tüm beyefendilerin beğenisine sunulmuştur. Ayrıca aksesuarımızdaki tuğra motifi montürün ortasına işlenerek ağırlık kazandırılmıştır.

SATIN ALMAK İÇİN:

8 Ocak 2015 Perşembe

GÜVEN YÜZÜK



GÜVEN YÜZÜK


Yuvarlak Turkuaz taşını as taş olarak montürüne kabul eden GÜVEN yüzüğümüz, 925 ayar gümüş montür üzerine imal edilip, şık bir tasarıma ulaştırılmıştır. Aksesuarımızdaki taşı çevreleyen güverseli çerçeve montüre hava katmış ve kullanımındaki zarafeti artırmıştır.

7 Ocak 2015 Çarşamba

GÜMÜŞ HELALİ 2 YÜZÜK


925 ayar gümüş üzerine işlenen HELALİ yüzüğümüz, kare çerçeve içerisine alınmış faset kesimli yeşil Oniks taşıyla şık bir görüntüye bürünmüştür. Aksesuarımızın, montüründeki tuğra motifi bu görüntüye eşlik etmiş, böyleliklede tüm gözleri üstüne çekmiştir.

SATIN ALMAK İÇİN:

6 Ocak 2015 Salı

GÜMÜŞ ÇAPKIN YÜZÜK


Şık motiflerle süslenmiş olan ÇAPKIN yüzüğümüz, 925 ayar gümüş montüre sahip olup, ince ve zarif bir dizaynda tasarlanmıştır. Kendine özgü hoş bir formu olan aksesuarımız, tüm beyefendilerin ilgi odağı olmuştur.

SATIN ALMAK İÇİN:

5 Ocak 2015 Pazartesi

GÜMÜŞ EFENDİ YÜZÜK


925 ayar gümüş üzerine işlenen EFENDİ yüzüğümüz, kare çerçeve  içerisine alınmış faset kesimli Oniks taşıyla şık bir görüntüye bürünmüştür. Aksesuarımızın, montüründeki geometrik motifler bu görüntüye eşlik etmiş, böyleliklede tüm gözleri üstüne çekmiştir.

SATIN ALMAK İÇİN: