16 Mayıs 2015 Cumartesi

ARMALI YÜZÜK 2


ARMALI YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında rose rengi verilmiş Osmanlı arması ve her iki tarafı gotik desenler işlenerek otantik bir havada sunulmuştur.


15 Mayıs 2015 Cuma

LABİRENT YÜZÜK



LABİRENT YÜZÜK


Eşsiz takı ustaları tarafından 925 ayar gümüş olarak imal edilen LABİRENT yüzüğümüzün oksitli bir zeminde geometrik desenler işlenerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.



14 Mayıs 2015 Perşembe

TORA YÜZÜK


TORA YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli oval Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

12 Mayıs 2015 Salı

GEZGİN YÜZÜK 1


GEZGİN YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli kare Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.



AKREP YÜZÜK 1


AKREP YÜZÜK 1


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli köşeli Yakut taşı montürün her iki tarafındaki akrep fiğürlerinin arasında bulunmakta olup, otantik bir tasarımla sizlerin beğenisine sunulmuştur.



11 Mayıs 2015 Pazartesi

ULUSAL YÜZÜK


ULUSAL YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen ULUSAL yüzüğümüzün üzerinde çift başlı kartal motifi bulunmakta olup, ayrıca her iki kenarında Tuğra ve osmanlı arması yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.