29 Kasım 2014 Cumartesi

AKREP YÜZÜK 2



AKREP YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli köşeli Oniks taşı montürün her iki tarafındaki akrep fiğürlerinin arasında bulunmakta olup, otantik bir tasarımla sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

28 Kasım 2014 Cuma

DESEN YÜZÜK



DESEN YÜZÜK


Eşsiz takı ustaları tarafından 925 ayar gümüş olarak imal edilen DESEN yüzüğümüzün oksitli bir zeminde otantik desenler işlenerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

27 Kasım 2014 Perşembe

ARMALI YÜZÜK 3



ARMALI YÜZÜK 3


925 ayar gümüş olarak imal edilen ARMALI yüzüğümüzün üzerinde Osmalı arması bulunmakta olup, ayrıca her iki kenarında Tuğra motifleri yer almaktadır. Bu parçalar oksitli bir zeminde birleştirilerek farklı bir görselliğe büründürülmüş ve sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

26 Kasım 2014 Çarşamba

FERZAH YÜZÜK


FERZAH YÜZÜK


Yuvarlak Kehribar taşını as taş olarak montürüne kabul eden FERZAH yüzüğümüz, 925 ayar gümüş montür üzerine imal edilip, şık bir tasarıma ulaştırılmıştır. Aksesuarımızdaki taşı çevreleyen güverseli çerçeve montüre hava katmış ve kullanımındaki zarafeti artırmıştır.


SATIN ALMAK İÇİN:

24 Kasım 2014 Pazartesi

SARMAŞIK YÜZÜK



SARMAŞIK YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında dikdörtgen kesimli Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

GEZGİN YÜZÜK 2



GEZGİN YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli kare Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

23 Kasım 2014 Pazar

ALEV YÜZÜK



ALEV YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında faset kesimli oval Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN: