8 Kasım 2014 Cumartesi

ELİF VAV YÜZÜK 3



ELİF VAV YÜZÜK 3


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval faset kesimli Oniks taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

7 Kasım 2014 Cuma

EKSEN YÜZÜK



EKSEN YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında oval Oniks taşı bulunmakta olup, sade çizgili hatlardaki montürüyle kombine edilmiştir.


SATIN ALMAK İÇİN:

5 Kasım 2014 Çarşamba

BEŞİR YÜZÜK



BEŞİR YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında yuvarlak Kaplan Gözü taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.


4 Kasım 2014 Salı

SEZAR YÜZÜK



SEZAR YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak eşsiz takı ustaları tarafından imal edilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görseliyle tüm beğenileri üzerinde toplamıştır. Yüzüğümüzün üst kısmında yuvarlak Akik taşı bulunmakta olup, otantik bir montürle kombine edilmiştir.