3 Ocak 2015 Cumartesi

YANIK YÜZÜK



YANIK YÜZÜK


925 ayar gümüş üzerine işlenen YANIK yüzüğümüz, dört tarafı sıvanmış faset kesimli Yakut taşıyla şık bir görüntüye bürünmüştür. Otantik havadaki aksesuarımızın, montüründeki rose renkli osmanlı arması ve fantezi motifler bu görüntüye eşlik etmiş, böyleliklede tüm gözleri üstüne çekmiştir.

SATIN ALMAK İÇİN:

2 Ocak 2015 Cuma

BAYKUŞ YÜZÜK



Kendine has dizayna sahip BAYKUŞ yüzüğümüz 925 ayar gümüş işlemesiyle üretilmiştir. Aksesuarımızın montüründeki faset kesimli Yakut taşı, köşelerinden dört adet minik lale figürleriyle yuvasına sabitlenmiştir. Otantik ve eskitme havası verilen takımız, tüm  erkeklerin beğenisine sunulmuştur.

SATIN ALMAK İÇİN:

31 Aralık 2014 Çarşamba

BEREKET YÜZÜK


925 ayar gümüş üzerine işlenen BEREKET yüzüğümüz, tırnaklar içerisine alınmış faset kesimli Zümrüt taşıyla şık bir görüntüye bürünmüştür. Aksesuarımızın, montüründeki rose renkli tuğra ve lale motifler bu görüntüye eşlik etmiş, böyleliklede tüm gözleri üstüne çekmiştir.

SATIN ALMAK İÇİN:

CİVAN YÜZÜK



CİVAN YÜZÜK


Üzeri yarım pramit şeklinde uzayan CİVAN yüzüğümüz 925 ayar gümüş montüre sahip olup, şık motiflerle süslenmiştir. Otantik havada dizayn edilmiş modelimiz, görselliğindeki ağır başlılıkla tüm gözleri kendisine çekecektir.

SATIN ALMAK İÇİN:

30 Aralık 2014 Salı

BARAN YÜZÜK 2


BARAN YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak imal edilen BARAN yüzüğümüzün üzeri minik Oniks taşlarla bezenerek şık ve zarif bir görselliğe ulaştırılarak siz beylerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

29 Aralık 2014 Pazartesi

TAŞKIN YÜZÜK 2



TAŞKIN YÜZÜK 2


925 ayar gümüş olarak üretilen TAŞKIN 2 yüzüğümüz, şık tasarımı ve yuvarlak hatlarıyla zarif bir görsele sahip olup, üzerindeki minik Oniks taşları çevreleyen rose renkli çerçevesiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

28 Aralık 2014 Pazar

SAZAK YÜZÜK


SAZAK YÜZÜK


925 ayar gümüş olarak imal edilen SAZAK yüzüğümüzün üzeri ve kenarları minik Oniks taşlarla bezenmiş ve şık bir görsellikle beğenilerinize sunulmuştur.


SATIN  ALMAK İÇİN: